Excursia de 3 zile in Delta Dunarii cu HEY TRAVEL la Tulcea, la Sulina si in inima Deltei Dunarii

de la

540,00 lei

Excursia de 3 zile in Delta Dunarii cu HEY TRAVEL la Tulcea, la Sulina si in inima Deltei Dunarii

de la

540,00 lei
Sulina

Excursia de 3 zile in Delta Dunarii cu HEY TRAVEL la Tulcea, la Sulina si in inima Deltei Dunarii

Dată:
13.09.2024
Durata:  1 Zi
Preț de la:    540,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult
vin 13 sept. , 2024 - Dum 15 sept. , 2024

Descrierea programului:

Plecarea se va face de la Bucuresti Vineri 13 Septembrie 2024 la ora 8:00 de la Monumentul Eroilor din Piata Eroilor de la Academia Militara
Ne deplasam pe ruta Bucuresti – Giurgeni – Tulcea unde vom ajunge in jur de ora 12:00
Pretul este pentru aceasta excursie de trei zile si doua nopti de cazare la hotel de 3 stele si mic dejun inclus: 540 lei, Rezervari Tel 0772275868
Hotel de 3 stele foarte aproape de faleza Tulcea.
Hotelul la care ne vom caza are o capacitate 22 de camere matrimoniale si 25 camere twin si va rog ca imediat cand vom incepe rezervarile sa va exprimati optiunile de rezervare in cazul in care va hotarati sa veniti cu noi ca sa le ocupam cat mai repede.

Ziua 1 – Bun venit la Tulcea! 

Plecarea se va face de la Bucuresti la ora 8:00 de la Monumentul Eroilor din Piata Eroilor de la Academia Militara
Ne deplasam pe ruta Bucuresti – Giurgeni – Tulcea unde vom ajunge in jur de ora 12:00
Cazarea se va face pana in ora 15:00 in functie de cat de repede termina hotelierii de facut curat in camere.
Ne plimba si servim masa pe cont propriu prin Tulcea
Ne cazam si timp liber si de socializare in Tulcea la masa si in plimbari de acomodare prin imprejurimi.

Ziua 2 – incursiune  optionala pe fluviu pana la Mila 23, debarcare la  Sulina si o mica plimbare pe la gurile Dunarii.

Mic dejun de tip bufet suedez la restaurantul hotelului, cu cafea, ceai, oua, mezeluri, omleta, ochiuri, cremwursti, zacusca si patiserii, inclus in costul excursiei.
Imbarcarea pe trei salupe se va face in jur de ora 9:00-9:30
Costul acestei deplasari pe apa nu este inclus in pretul excursiei si este optional. Cine nu doreste nu merge si isi petrece timpul in mod diferit in Tulcea.
O plimbare cu salupele de o zi este in jur de 200-250 lei in functie de traseu si obiective si vom alege la fata locului dar ii vom anunta dinainte cu vreo saptamana cam cati vom fi.
O zi de vis in Delta Dunarii cu Hey Travel va începe asa:
Imbarcarea se va face imediat ce ajungem in portul Tulcea si ne vom plimba pe ruta:
Tulcea – Mila 23 -Sulina – Tulcea Delta Dunarii. Imbarcarea se face din Portul Tulcea – pontonul Select Tours de pe faleza ”Ivan Patzaichin“ in apropierea hotelul Delta, de unde coboram pe bratul Tulcea pana la poarta de intrare in Delta Dunarii, respectiv canalul 36. Aici facem dreapta pe gârla Sireasa, loc cu o fauna si flora foarte diversa, specifica Deltei Dunarii, cum ar fi vita de vie sălbatica, cormorani, lișițe, egrete, lebede, rate sălbatice, stârci, sitari etc.
Ne continuam drumul pe gârla Sontea, trecem pe lângă vestita platforma de pescari “La scaunele” si străbatem lacul Fortuna, un loc deosebit de frumos si exotic, bogat in fauna, unde speram sa găsim vestiții pelicani.
Urmează lacurile Văcaru si Ligheanca, lacuri renumite pentru abundenta de nuferi si numărul mare de lebede. Ajungem la mila 23 (Locul de naștere a celebrului campion Ivan Patzaichin) situat exact in mijlocul Deltei Dunării unde putem vizita satul Mila 23 si luam o scurta pauza de 15 – 30 minute pentru toaleta sau cafea.
Din Mila 23, ne continuam drumul pe canalul Eracle si traversam lacurile Trei Iezere si Bogdaproste, zone renumite prin abundenta nuferilor si a faunei bogate. Avand in vedere ca in vecinatate se afla zona Rosca – Buhaiova (una dintre cele mai mari rezervatii de pelicani, zona strict interzisa), este foarte probabil sa gasim carduri mari de pelicani aflati la masa pe unul din cele doua lacuri.
Apoi iesim pe Dunarea Veche ajungem la Sulina iesim la varsarea Dunarii in mare
de aici vizitam epava Turgut, nava esuata in 2009.
Din mare intram in Dunare, admirand varsarea si farul nou pana in Sulina, cel mai estic oras al Romaniei.
La Sulina putem sa servim masa optional pe cont propriu la una dintre terasele locului. Sunt trei sau patru terase si aveti de unde alege.
Timp de 3- 4 ore se poate face plaja, se poate vizita orasul sau se poate relaxa pe o terasa servind masa si o bautura racoritoare.
Intoarcerea se face pe bratul Sulina, trecand pe langa satele Crisan, Gorgova, Maliuc, Vulturu si Partizani.
Intoarcerea la hotel dupa ce am vizitat Delta Dunarii:
Ne intoarcem la hotel la ora 19:00
Cei care doresc sa serveasca cina o pot face pe cont propriu la restaurantul hotelului sau la unitati din imprejurimi din Tulcea.
Seara de socializare la terasa hotelului si plimbare pe faleza Tulcea.

Ziua 3 – bye bye Tulcea 

Mic dejun de tip bufet suedez la restaurantul hotelului, cu cafea, ceai, oua, mezeluri, omleta, ochiuri, cremwursti, zacusca si patiserii inclus in costul excursiei.
Vizita optionala la muzeul acvariu din Tulcea unde vedem sturioni mari vii si alti pesti: Muzeul ecoturistic Delta Dunarii ( acvariu ) si pasari impaiate.
Tarif de vizitare muzeu neinclus in pretul excursiei 7 lei copii, elevi studenti, pensionari 15 lei, adulti 25 lei
Timp liber 3 ore in Tulcea in care puteti explora orasul,
Puteti sa faceti plimbare pe faleza din Tulcea si apoi puteti servi masa ( pe cont propriu ) optional la orice restaurant daca va doriti.
Plecarea se va face la ora 15:00 – 15: 30 cand ne vom urca in autocar si vom pleca spre Bucuresti.
Vom ajunge in Bucuresti in jur de ora 20:00 in functie de trafic.

Sulina este orașul din România situat la cea mai mică altitudine medie, de numai 4 m deasupra nivelului mării. Orașul se întinde de-a lungul Dunării, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept. Sulina (în greacă ΣουλινάςSoulinás) este un oraș în județul Tulcea, Dobrogea, România. Are o populație de 3.663 de locuitori. Sulina nu este legată direct de rețeaua de drumuri din România și poate fi atinsă numai pe calea apelor, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră.

Spre deosebire de restul Deltei Dunării, împrejurimile orașului sunt formate din soluri nisipoase și sărate, parțial umede, brăzdate de canale

Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Pretul excursiei include:  – Transport cu autocar clasificat; – Ghid national de turism atestat.

Pretul nu include:  – Mese de pranz, cina, alte cheltuieli personale, mese etc; – Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrala a excursiei.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI conform legilor turismului:
a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii
b) 100 % din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare.
c) 100 % din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere :Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/Martisor / Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100 % din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este intors de la granite Romaniei de catre politia de frontiera. din motive ce nu tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei).
f) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru servicii turistice interne a fost partial sau integral cu vouchere de vacanta.
g) 100% pentru biletele de avion.

Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Cazare
 • Ghid național de turism
 • Mic dejun

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Muzica LIVE
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Facem fotografii faine
 • Plimbare cu salupa
 • Plimbare rurala
 • Tura de oras

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii
 • Mergem in Delta Dunării
 • Vizitam niste locuri minunate
 • Te vei plimba si te vei relaxa

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Recenzii