Excursie de o zi la Castelul de lut, Valea Zânelor și Brambura Park

de la

195,00 lei

Excursie de o zi la Castelul de lut, Valea Zânelor și Brambura Park

de la

195,00 lei
Castelul de lut , Romania

Excursie de o zi la Castelul de lut, Valea Zânelor și Brambura Park

Dată nestabilită!
Durata:  1 Zi
Preț de la:    195,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Număr de locuri:  43/48
Vezi mai mult

Acest program turistic urmează sa fie relansat

Descrierea programului:

Castelul de lut –  Loc al relaxării și liniștii, Castelul de Lut a luat ființă în 20 martie 2014 având la bază un concept unic de Casă Naturală de Poveste. Castelul de Lut Valea Zânelor este un loc de relaxare al călătorilor, un loc scăldat permanent în razele blânde ale soarelui și în pastelul infinit al florilor.

Legenda spune că tărâmul pe care se află castelul era locuit de făpturi magice – zâne – acestea protejează și în prezent locul care era când va casa lor. BRAMBURA PARK, Este un parc de relaxare mai diferit situat in localitatea Avrig. La Avrig, unde vara nu-i prea cald, unde iarna nu-i prea frig. Aici, în natură, unde te bucuri și de aer curat, dar și de aventură!   Ce spun propietarii parcului despre acest parc? Iata: “in Brambura Park ne dorim să te distrezi, cu mic, cu mare, să-ți scoți familia la plimbare. Să mâncați, să evadați, să râdeți în hohote, să nu fiți cuminți și să faceți zgomote.  Și chiar dacă pretențioșii mălai visează, să știi că în BRAMBURA PARK  toată familia se distrează.   Te așteptăm aici cu un singur țel: să te bucuri, să te detașezi iar, la final, mai relaxat, să vezi lumea un pic altfel. Poate chiar așa cum e ea de multe ori, pe dos. Poate chiar ăsta e farmecul ei și poate pentru asta putem zâmbi, de multe ori, chiar mai frumos.”

In brambura park exista si o mini gradina zoologica cu cateva animale dragute Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Prețul excursiei include:

– Transport cu autocar clasificat;

– Ghid national de turism atestat.

Prețul NU include:

– Cheltuieli personale, mese etc;

– Alte taxe de vizitare

– Toate tarifele au caracter orientativ.

Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Locuri pe care le vei vedea:

Castelul de Lut - Valea Zânelor

Castelul de Lut – Valea Zânelor este situat la doar 40 de kilometri de Sibiu și la trei kilometri mai sus, spre munte de satul Porumbacu de Sus.
Castelul de Lut este unul dintre cele mai instagramabile locuri din România. Povestea acestuia a început în martie 2014, având la bază un concept unic de casă naturală, iar în 2016 și-a deschis pentru prima dată porțile.
Obiectivul turistic atrage de 6 ani, ca un magnet, zeci de mii de turiști, deși nu poate fi admirat decât la exterior (nu este amenajat și în interior). Curioși din toate colțurile lumii vin să vadă, să admire și să se fotografieze cu acest castel.
Castelul are 2 nivele, 10 camere (neamenajate), 2 turnuri (poți urca în ele) și 50 de ferestre.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Castelul de lut

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun

Activități

 • Tura de oras

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Recenzii