Excursie de o zi la Lacul Bâlea

Lacul Balea , Romania

Excursie de o zi la Lacul Bâlea

Durata:  1 Zi
Preț de la:    165,00lei
Dată nestabilită!
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr de locuri:  49/49
Vezi mai mult

Acest program turistic urmează sa fie relansat

Descrierea programului:

Excursie de o zi la Lacul Bâlea

Dimineața la ora 05.30 pornim de la locul de plecare în călătoria noastră: Excursie de o zi la Lacul Bâlea către Bâlea Lac. Situat la 2040 m înălțime, acesta este unul dintre puținele construcții în gheață din Europa și, cu siguranță, una dintre cele mai spectaculoase destinații pentru sezonul de iarnă!

Lacul Bâlea

Lacul Bâlea este un lac glaciar situat la o altitudine de 2034 m, în Munții Făgăraș, Județul Sibiu. Dimensiunile lacului sunt: 360 m în lungime, suprafața de 46508 m² și adâncimea de 11,35 m. În anul 1932 lacul Bâlea și o suprafață de circa 4.7 ha în jurul lacului au fost declarate rezervație naturală.

Programul excursiei

Vom ajunge la Bâlea Cascadă. De la Cabana Bâlea Cascadă, vom urca cu telecabina până la Bâlea Lac, la 2040 m altitudine. Aici priveliștea este cu totul alta, una desprinsă parcă din basme. Vom vizita împreună Hotelul de Gheață și Biserica de Gheață, construite din calupi de gheață scoși chiar din Lacul Bâlea. Taxă de telecabină este de aproximativ 190 lei dus-întors/ persoană.

Aici nenumărate activități distractive așteaptă să fie descoperite: plimbare cu barca trasa de snowmobil pe lacul inghetat, tubing, rafting cu banana pe lac, etc.

Coborârea până la Bâlea Cascadă se face tot cu telecabina. De aici, ne îmbarcăm înapoi în autocar și pornim spre casă pe aceeași rută.

În caz de condiții meteo nefavorabile este posibil ca funcționarea telecabinei să fie întreruptă sau oprită. În cazul în care telecabina nu va funcționa, programul turistic va fi modificat și se vor vizita alte obiective turistice din zonă: Cârța, Valea Zânelor, Sibiu, etc

Informații utile:

Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Pretul excursiei include:  – Transport cu autocar clasificat; – Ghid national de turism atestat.

Pretul nu include:  – Cheltuieli personale, mese etc; – Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

MODALITATI DE PLATA la Excursie de o zi la Lacul Bâlea

1.) Cel mai simplu mod de plata este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numeste. Ca sa puteti plati online nu trebuie neaparat sa va creati un cont. Contul va ajuta insa in viitor ca sa rezervati mult mai usor.  Daca il creați il veti putea folosi ori de cate ori doriti sa faceti o rezervare.  Agentia noastra este o agentie online si nu se poate plati cu cash asa ca daca doriti sa achitati prin transfer bancar sau depunere directa in banca o puteti face doar la agentiile bancare Libra INTERNET BANK SA in contul HEY TRAVEL SRL in baza unei facturi proforma emisa de noi. Nu trebuie de cat sa ne contactati si va vom trimite proforma.

2.) Prin virament bancar clasic.

3.) Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email.

 Excursia trebuie achitata integral înainte de plecare. Nu achitați nimic înainte de a vorbi cu noi si a va confirma disponibilitatea locurilor.

Excursia trebuie achitata integral înainte de plecare.

Nota: Locurile in autocar se distribuie începând cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrale a excursiei. 
Va invitam sa vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook se numește Excursii de o zi cu plecare din București prin Agenția de turism HEY TRAVEL

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii