Excursie de o zi la Peștera Ialomicioarei si Cascada Șapte Izvoare

Peștera Ialomicioarei , Romania

Excursie de o zi la Peștera Ialomicioarei si Cascada Șapte Izvoare

Durata:  1 Zi
Preț de la:    155,00lei
Dată:
18.05.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  43/48
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 18 mai , 2024 - sâm 18 mai , 2024

Descrierea programului:

Program: Plecare ora 06:30 din Bucuresti de la locul de plecare unde ne asteapta Autocarul HEY TRAVEL, pe ruta: BUCURESTI – PLOIESTI – SINAIA – PESTERA IALOMITEI.

Peștera Ialomiței, știută și drept Peștera Schitul Ialomiței, Peștera Schitului, sau Peștera Ialomicioarei, este o peșteră din Munții Bucegi, una din cele mai cunoscute din România.

Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Prețul excursiei include:  

– Transport cu autocar clasificat;

– Ghid national de turism atestat.

Prețul nu include:  

– Cheltuieli personale, mese etc;

– Alte taxe de vizitare

– tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata:

Plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Modalitati de plata: Cel mai simplu mod de plata este cel online cu cardul pe site. Ca sa puteti plati online trebuie sa va creati un cont. Contul il veti putea folosi ori de cate ori doriti sa faceti o rezervare.  Agentia noastra este o agentie online si nu se poate plati nimic cu cash asa ca daca doriti sa achitati cash  o puteti face doar la agentiile bancare Libra BANK prin depunere directa de numerar la ghiseele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmarii platii prin email, prin transfer bancar (internet banking) sau plata cu cardul direct pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrala a excursiei.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI conform legilor turismului:
a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii
b) 100 % din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare.
c) 100 % din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere :Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/Martisor / Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100 % din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este intors de la granite Romaniei de catre politia de frontiera. din motive ce nu tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei).
f) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru servicii turistice interne a fost partial sau integral cu vouchere de vacanta.
g) 100% pentru biletele de avion.

MODALITATI DE PLATA

1.) Cel mai simplu mod de plata pentru aceasta excursie de o zi la Peștera Ialomicioarei si Cascada Șapte Izvoare este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare.

Daca doriți sa achitați prin transfer bancar sau depunere directa in banca o puteți face doar la agențiile bancare Libra INTERNET BANK SA in contul HEY TRAVEL SRL in baza unei facturi proforma emisa de noi. Nu trebuie de cat sa ne contactați si va vom trimite proforma.

2.) Prin virament bancar clasic in contul nostru RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank.

3.) Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email.

 Excursia trebuie achitata integral înainte de plecare.

Nu achitați nimic înainte de a vorbi cu noi si a va confirma disponibilitatea locurilor.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrale a excursiei. 

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Locuri pe care le vei vedea:

Peștera Ialomiței, știută și drept Peștera Schitul Ialomiței, Peștera Schitului, sau Peștera Ialomicioarei, este o peșteră din Munții Bucegi, una din cele mai cunoscute din România. Parcul Natural Bucegi, Aleea Peștera Ialomiței, Moroeni 137313

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Pestera Ialomicioarei

Întrebări frecvente

Trebuie sa am o incaltaminte speciala?

Da, la munte este bine sa nu veniti cu incaltaminte sport. Sunt recomandati bocancii sau pantofii speciali de drumetie.

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare pe jos

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Sorin Cornateanu
Sorin Paul Cornateanu - ghid national de turism
Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii