Excursie de o zi la Peștera Prohodna

Pestera Prohodna , Bulgaria
Durata:  1 Zi
Preț de la:    185,00lei
Dată:
18.05.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 18 mai , 2024 - sâm 18 mai , 2024

Descrierea programului:

Plecarea se va face la ora 6:00 de la locul de plecare  si va rugam sa va prezentati la autocar incepand cu ora 5:45 Sosirea la Bucuresti se va face seara in functie de trafic, conditii meteo  si de vama. Organizarea grupului împreunã cu reprezentanţii agenţiei de turism. Vom incepe programul de turism 2023  al Agentiei de turism Hey Travel cu o zona din Bulgaria foarte populara si deosebit de ofertanta din punct de vedere al atractiilor turistice de care beneficiaza.  Ne indreptam spre Pestera Prohodna

 1. Pestera Prohodna sau “Ochii lui Dumnezeu”, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de vizitat in Bulgaria. Prohodna este o peșteră carstică din centrul de nord al Bulgariei, situată în Defileul Iskar, lângă satul Karlukovo din municipiul Lukovit, provincia Lovech. Peștera este cunoscută pentru cele două găuri ca ochi din tavan, cunoscute sub numele de ochii lui Dumnezeu.

Grupul minim de turisti: 17 de persoane. Agentia HEY TRAVEL si compania HEY TRAVEL SRL  nu răspund în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Conform legislației în vigoare, minorii cetățeni români pot călători în străinătate numai însoțiți de o persoană fizică majoră, cu acordul părinților ori al reprezentanților legali. Cetățeanul minor român trebuie să fie titular al unui document de călătorie individual (pașaport sau carte de identitate/carte de identitate electronică) și poate fi însoțit de:

 • ambii părinți;
 • doar de unul dintre părinți care prezintă o declarație a celuilalt părinte din care rezultă acordul acestuia cu privire la efectuarea de călătorii în străinătate, pentru o perioadă care să nu depăşească 3 ani de la data întocmirii acesteia, sau, după caz, face dovada decesului celuilalt părinte;
 • doar de unul dintre părinți, dacă părintele însoţitor face dovada faptului ca minorul i-a fost încredinţat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă;
 • altă persoană fizică majoră, numai dacă persoana însoţitoare prezintă certificatul de cazier judiciar şi o declarație a ambilor părinţi sau a părintelui căruia minorul i-a fost încredinţat (prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă), a părintelui supravieţuitor ori a reprezentantului său legal, pentru o perioadă care să nu depăşească 3 ani de la data întocmirii acesteia.

Alte informații:   

 •   Tarifele de intrare la obiectivele turistice din Bulgaria se achită în moneda națională-LEVA și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;

  IMPORTANT: 1. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 0 – 13,99 ani, este necesar ca minorul sã aibã paşaport valabil minim 6 luni înainte de data excursiei; dacã minorul este însoţit numai de cãtre un pãrinte, acesta trebuie sã aibã procurã notarialã din partea celuilalt pãrinte, chiar dacã pãrinţii sunt divorţaţi; în cazul în care celãlalt pãrinte este decedat, însoţitorul minorului trebuie sã fie în posesia certificatului de deces (còpie şi original).

 2. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 14,00 – 17,99 ani, este necesarã carte de identitate; dacã minorul este însoţit numai de cãtre un pãrinte, acesta trebuie sã aibã procurã notarialã din partea celuilalt pãrinte, chiar dacã pãrinţii sunt divorţaţi; în cazul în care celãlalt pãrinte este decedat, însoţitorul minorului trebuie sã fie în posesia certificatului de deces (còpie şi original).

3. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 0 – 17,99 ani, însoţiţi de cãtre o altã persoanã, excepţie pãrinţi, pe lângã actele de mai sus, însoţitorul mai trebuie sã fie în posesia cazierului judiciar (còpie şi original).

 4. Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

5. Se recomandã achiziţionarea de leva din România, întrucât, cel puţin în vamã, cursul este destul de mare; se câştigã astfel timp preţios. Se poate scoate şi de la bancomate, cursul este, de asemenea, destul de bun.

MODALITATI DE PLATA

1.) Cel mai simplu mod de plata este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare.

Daca doriți sa achitați prin transfer bancar sau depunere directa in banca o puteți face doar la agențiile bancare Libra INTERNET BANK SA in contul HEY TRAVEL SRL in baza unei facturi proforma emisa de noi. Nu trebuie de cat sa ne contactați si va vom trimite proforma.

2.) Prin virament bancar clasic in contul nostru RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank.

3.) Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email.

 Excursia trebuie achitata integral înainte de plecare.

Nu achitați nimic înainte de a vorbi cu noi si a va confirma disponibilitatea locurilor.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrale a excursiei. 

Locuri pe care le vei vedea:

Peștera Prohodna sau ochii lui Dumnezeu

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Pestera Prohodna

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare pe jos
 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Vei cunoaste oameni noi
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Socializezi cu ceilalti

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Sorin Cornateanu
Sorin Paul Cornateanu - ghid national de turism
Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Arhiva de articole de blog

Întrebări frecvente

Recenzii

5,0
1 reviews
Excelent
100%
Excelent
0%
In medie
0%
Sărac
0%
rău
0%
Superb
Excursiide1zi , septembrie 2023

o pestera superba