Excursie de o zi la Techirghiol

Techirghiol , Romania
Durata:  1 Zi
Preț de la:    165,00lei
Dată:
04.05.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 4 mai , 2024 - sâm 4 mai , 2024

Descrierea programului:

Ne propunem sa petrecem impreuna o zi de vacanta si sa ne bucuram de propietatile Lacului Techirghiol, cel mai salin lac din Romania. Denumirea acestui lac provine de la o culoare stranie pe care o are lacul … inainte de a se numi Techirghiol (Lacul lui Techir), el s-a numit Tekfur Golu (Lacul vargat )  Ce gasim aici? De ce vrem neaparat sa ajungem in fiecare an aici? Pentru ca namolul sapropelic, format in conditiile specifice din lacul Techirghiol, ajuta la tratarea afectiunilor reumatologice de tip inflamator sau degenerativ, sechele posttraumatice (ale muschilor, pielii si osului), afectiunilor ale sistemului nervos central si periferic, afectiunilor, afectiuni dermatologice, afectiunilor vasculare periferice. Climatul, namolul sapropelic si apa sarata fac din aceasta statiune balneara o destinatie faimoasa!

Pretul excursiei include: 
 – Transport cu autocar clasificat;
 – Ghid national de turism atestat. 
Pretul nu include: 
 – Cheltuieli personale, mese etc;
 – Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.
 
Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării.

Grup minim: 40 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 12 ani achita 70% din tarif 

Acte necesare: carte de identitate.

.Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Pretul excursiei include:  – Transport cu autocar clasificat; – Ghid national de turism atestat.

Pretul nu include:  – Cheltuieli personale, asigurare medicala, mese etc; – Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Modalități de plată pentru “Excursie de o zi la Techirghiol”

Exista 3 modalități de plata pentru excursiile organizate de agenția Hey Travel

1.) PLATA ONLINE

Cel mai simplu mod de plata pentru o excursie de 1 zi este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare. Înainte de a face o plata sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin plata securizata pe site-ul procesatorului de plati Netopia si serverele Netopia.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu vi se va percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzacții online. Procesarea datelor de card se face prin serverele Netopia.  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele HEY TRAVEL.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veti primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


2.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL Nr cont:  RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veți primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


3.) DEPUNERE LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.) Va vom trimite o factura proforma cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.) Cu factura proforma primita de la noi va prezentați la ghișeul băncii. După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi.

Pasul 3.) Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel va vom trimite un email de confirmare  a pachetului turistic achiziționat împreună cu factura fiscala Hey Travel.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.

Puteti sa vizionați si celelalte excursii de o zi  de pe site, poate gasiti o excursie care sa va placa la fel de mult.

Iar aici puteți sa va înscrieți in grupul nostru de Facebook: Excursii de o zi cu plecare din București prin Agenția de turism HEY TRAVEL

Locuri pe care le vei vedea:

Lacul Techirghiol este un lac sărat situat în județul Constanța, România. Este cel mai mare lac sărat din România și unul dintre cele mai mari din Europa. Lacul este situat la aproximativ 20 de kilometri sud de Constanța, în apropierea orașului Techirghiol. Lacul Techirghiol are o suprafață de aproximativ 11 km² și o adâncime de până la 12 metri. Apa lacului este sărată, cu o concentrație de sare de aproximativ 20%. Lacul este cunoscut pentru proprietățile sale curative, fiind folosit pentru tratarea afecțiunilor reumatice, dermatologice și ale sistemului nervos. Lacul este o destinație populară de vacanță, atât pentru români, cât și pentru turiștii străini. Lacul este înconjurat de o serie de stațiuni balneare, care oferă o varietate de facilități și servicii pentru turiști.

Lacul Techirghiol, o atracție turistica de vara

În timpul verii, Techirghiol este o destinație populară pentru înot, plajă și sporturi nautice. Lacul este, de asemenea, o destinație populară pentru observarea păsărilor, deoarece găzduiește o varietate de specii de păsări migratoare.

Proprietăți curative ale lacului Techirghiol:

Apa sărată a lacului are efecte benefice asupra pielii, ajutând la tratarea afecțiunilor dermatologice, cum ar fi psoriazisul, eczema și acneea. Sulfura conținută în apa lacului are efecte antiinflamatoare, ajutând la tratarea afecțiunilor reumatice, cum ar fi artrita și reumatismul. Bromul conținut în apa lacului are efecte sedative, ajutând la tratarea afecțiunilor sistemului nervos, cum ar fi insomnia și stresul. Lacul Techirghiol este o destinație valoroasă pentru România, fiind o sursă importantă de sănătate și recreere.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Techirghiol

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare cu bicicleta
 • Plimbare cu caiacul
 • Plimbare cu salupa
 • Plimbare pe jos
 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Suntem pe malul marii

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Sorin Cornateanu
Sorin Paul Cornateanu - ghid national de turism
Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Arhiva de articole de blog

Întrebări frecvente

Recenzii