Excursie de o zi de joi la Trei Brazi

de la

140,00 lei

Excursie de o zi de joi la Trei Brazi

de la

140,00 lei
Trei Brazi , Romania

Excursie de o zi de joi la Trei Brazi

Dată nestabilită!
Durata:  1 Zi
Preț de la:    140,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult

Acest program turistic urmează sa fie relansat

Descrierea programului:

Excursie de o zi de joi la Trei Brazi si opțional la Cabana Secuilor

Excursie de o zi la Trei Brazi. Plecarea este din București, de pe platoul Academiei Militare. Aici este  locul de plecare in aceasta excursie de o zi cu Hey Travel.  Apoi ne vom îndrepta către  Fun Park Trei Brazi.  Parcul de distracție este situat in vecinătatea cabanei Trei Brazi din stațiunea Predeal. Datorita peisajului locația este unica.

Activități ce se pot face in “Excursie de o zi la Trei Brazi” (in funcție de starea vremii)

In incinta parcului se pot desfășura activități pe tot sezonul anului. Distracția,  adrenalina si sportul sunt la ele acasa aici. Banda Magica in lungime de 80 m va poate transporta spre pârtia pentru săniuș (iarna) si Tubing (vara, iarna). Pârtiile in sezonul de iarna sunt mereu in stare perfecta de funcționare.  Amenajarea pârtiilor se face cu o mașina de bătut zăpada speciala. In sezonul de vara parcul de aventura Trei Brazi va așteaptă sa il explorați. Exista 2 trasee cu dificultate medie pentru copii si adulți. In plus exista tiroliana pentru adulți si copii, si niște piste de tubing artificiale in lungime de 100 metri.

 • Tubing – doua piste de snowtubing cu lungimea de 100 metri fiecare. Plecarea de la 3,5metri  pentru adulți si 4,5 metri înălțime pentru copii.
 • Pârtie săniuș – pârtii pentru săniuș cu lungimea de 60 – 70 m
 • Snowmobile – pentru copii ( mini Snowmobile ) 8 – 12 ani cu greutatea de maxima de 50kg si maxim 1,6m înălțime. Nota: un singur copil pe snowmobil !

Plimbare opțională pana la Cabana Secuilor

Cei care doresc, se pot alătura ghidului intr-o plimbare opțională pana la Cabana Secuilor.  Apoi si acolo la Cabana Secuilor se poate servi masa. Cabana Poiana Secuilor se afla intr-un cadru natural deosebit, dat de pădurile ce o înconjoară si de aerul curat al munților semeți, ce se înaltă din cele patru orizonturi.

Traseu turistic: Cabana Trei Brazi (1130 m) – Cabana Poiana Secuilor (1100 m) – si întoarcere
Marcaj: banda galbena
Dificultate: redusa
Lungime: aproximativ 3 km
Durata: aproximativ 1h pe timp de iarna.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU: echipament de drumeție adecvat sezonului rece: ghete drumeție (EXCLUS orice alt tip de încălțăminte), pantaloni sport, tricouri de schimb, polar sau hanorac, geaca, căciula, mânuși, pelerine de ploaie; parazăpezi, rucsac (EXCLUS poșeta, geanta, punga de ținut in mana etc),lanterna / frontala.

ECHIPAMENT OPTIONAL: bete de trekking.

Traseul opțional pana la Cabana Secuilor necesita condiție fizica buna!

!! NE REZERVAM DREPTUL SA NU PERMITEM ACCESUL IN CADRUL EVENIMENTULUI CELOR CE NU AU ECHIPAMENT CORESPUNZATOR SAU CARE NU RESPECTA PROGRAMUL !!

Având in vedere ca evenimentul este organizat pentru mai multe zeci de persoane, va rugam sa rețineți ca este OBLIGATORIU:
– mersul in monom (sir indian).
– ritmul este impus de cei ce merg mai încet si care stau in prima parte a grupului.
– primul si ultimul in sir sunt ghizii însoțitori.

Prețul include:

 • transport autocar clasificat intern si internațional,
 • ghid de turism atestat.

Prețul NU include:

 • Fun Park  – Preturi: Tubing   – 1 tura = 1 punct  (7 lei/1 punct, 15 lei/3 puncte, 27 lei/6 puncte, 48 lei/12 puncte, 70 lei/ 20 puncte, 90lei/ 30 puncte),
 • Snowmobile copii  (30 lei/10 min ; 50 lei/20 min), Închiriere sanie  (15 lei/ 1-3 ore, 30 lei / 3-8 ore de la 09:00 – 17:30).
 • alte cheltuieli personale, etc.

Grup minim 40 persoane.

OBSERVATII:

 • Tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de către autoritățile locale independent de agenție;
 • Agenția nu răspunde in cazul refuzului autorităților de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa părăsească teritoriul propriu;
 • Ghidul/ conducătorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • Conform reglementarilor internaționale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • Agenția nu este răspunzătoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situații nedorite apar, turistul are obligația de a depune personal plângere la organele competente;
  efectuarea parțială sau integrala a oricărei sume prin intermediul bancar reprezintă acceptarea pe deplin a termenilor si condițiilor prevăzute in contractul de prestării servicii turistice (disponibil pe site);
  pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midi autocar;
  prezentul program este parte integranta a contractului de prestări servicii turistice încheiat.

Condiții generale pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI

Conform legilor turismului:
a) 50% din prețul pachetului de servicii daca renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării
b) 100 % din prețul pachetului de servicii daca renunțarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile înainte de plecare.
c) 100 % din prețul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din prețul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere :Early Booking / Înscrieri timpurii / Litoralul pentru toți / Decada balneara/ Săptămâna de refacere/ O săptămâna la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Crăciun / Revelion/Mărțișor / Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100 % din prețul pachetului de servicii când Calatorul nu poate pleca in călătorie pentru ca documentele personale necesare efectuării călătoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerințele normelor legale in vigoare , când Calatorul este întors de la granița României de către politia de frontiera. din motive ce nu tin de Agenție sau Calatorul nu este acceptat de către organele de frontiera din tara de destinație (valabil pentru călătoriile in afara României).
f) 100% din prețul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru servicii turistice interne a fost parțial sau integral cu vouchere de vacanta.
g) 100% pentru biletele de avion.

Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare pe jos
 • Zapada si gheata

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te plimbi si te relaxezi dupa o saptamana
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Pentru ca te vei plimba si relaxa

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Arhiva de articole de blog

Întrebări frecvente

Recenzii