Excursie la Lacul Sfânta Ana și Cetatea Hărman

Lacul Sfanta Ana , Romania

Excursie la Lacul Sfânta Ana și Cetatea Hărman

Durata:  1 Zi
Preț de la:    165,00lei
Dată:
25.05.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  4/49
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 25 mai , 2024 - sâm 25 mai , 2024

Descrierea programului:

Haideți sa mergem împreună intr-o excursie la Lacul Sfânta Ana si Cetatea Harman. Plecare ora 06:30 din București  de la locul de plecare, pe ruta București – Ploiești – Lacul Sfânta Ana.

Vom vizita următoarele obiective turistice deosebite.

Descrierea obiectivelor turistice

Lacul Sf.Ana

Lacul Sf. Ana este singurul lac de natura vulcanica de pe teritoriul tarii noastre. Lacul Sfanta Ana se afla la o altitudine de peste 900 de metri, in unul din craterele Muntelui Ciomatu si nu este alimentat de nicun izvor, practic apa din crater provine din precipitatii si din topirea zapezilor.

Biserica fortificata Harman

 • se afla in Tara Barsei, in localitatea cunoscuta pentru mierea produsa de localnici. Harman este una dintre cele mai puternice si mai bine pastrate biserici fortificate din Tara Barsei, fiind atestata documentar in 1240. Incendiata si asediata in repetate randuri, aceasta nu sa lasat niciodata cucerita, dovedindu-si de fiecare data rol de cetate – refugiu.

Prețul include:
– Transport autocar clasificat intern si international;
– Ghid de turism atestat.

Prețul nu include: 

 • Cheltuieli personale;
 • Taxa vizitare Biserica fortificata Harman – 10 lei/pers, etc.
 • Plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Modalități de plata: 

In agențiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking) sau pe site-ul cu cardul.

Grup minim:  40 persoane.

NOTA:  Locurile in autocar se distribuie începând cu a doua bancheta in ordinea achitării avansului.

OBSERVATII GENERALE:

1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
3) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie.
4) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii.
5) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
6) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
7) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
8) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
9) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
10) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
11) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
12) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Condiții pentru ANULARI, PENALIZARI:

a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile – 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de HEY TRAVEL (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru oricare din excursiile organizate de catre agentia de turism HEY TRAVEL. În cazul utilizării VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie să comunice simultan.

MODALITATI DE PLATA

1.) Cel mai simplu mod de plata pentru aceasta excursie de o zi la Lacul Sfânta Ana si Cetatea Harman este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare.

Daca doriți sa achitați prin transfer bancar sau depunere directa in banca o puteți face doar la agențiile bancare Libra INTERNET BANK SA in contul HEY TRAVEL SRL in baza unei facturi proforma emisa de noi. Nu trebuie de cat sa ne contactați si va vom trimite proforma.

2.) Prin virament bancar clasic in contul nostru RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank.

3.) Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email.

 Excursia trebuie achitata integral înainte de plecare.

Nu achitați nimic înainte de a vorbi cu noi si a va confirma disponibilitatea locurilor.

Nota: Locurile in autocar se distribuie începând cu a doua bancheta in ordinea achitării integrale a excursiei. 

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Locuri pe care le vei vedea:

Lacul Sfanta Ana

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Lacul Sfanta Ana

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Pentru ca te plimbi si te relaxezi dupa o saptamana
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii