Explorăm Cheile Tătarului şi Lacul Bolboci

Lacul Bolboci , Romania

Explorăm Cheile Tătarului şi Lacul Bolboci

Durata:  1 Zi
Preț de la:    110,00lei
Dată nestabilită!
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr de locuri:  49/49
Vezi mai mult

Acest program turistic urmează sa fie relansat

Descrierea programului:

Buna dimineața exploratori!   La ora 06:00 ne întâlnim la locul de plecare, unde ne așteaptă însoțitorul de grup și Autocarul HEY TRAVEL. Cheile Tătarului alcătuiesc o arie protejată de interes național ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervație naturală de tip mixt) situată în județul Dâmbovița, pe teritoriul administrativ al comunei Moroeni. Cheile Tătarului se întind pe o lungime de 0.5 km şi sunt definite printr-un peisaj minunat, mai ales la coada lacului Bolboci. Aici, râul Ialomiţa a săpat în calcarele din jurasic. Cheile apar ca văi înguste între stânci, cu versanţi abrupţi şi profil transversal în formă de V şi longitudinal cu înclinare mare şi rupturi de pantă.

Pretul excursiei include:
– Transport cu autocar clasificat;
– Ghid national de turism atestat.
Pretul NU include:
– Cheltuieli personale, asigurare medicala, mese etc;
– Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

MODALITATI DE PLATA

1.) Cel mai simplu mod de plata este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numeste. Ca sa puteti plati online nu trebuie neaparat sa va creati un cont. Contul va ajuta insa in viitor ca sa rezervati mult mai usor.  Daca il creați il veti putea folosi ori de cate ori doriti sa faceti o rezervare.  Agentia noastra este o agentie online si nu se poate plati cu cash asa ca daca doriti sa achitati prin transfer bancar sau depunere directa in banca o puteti face doar la agentiile bancare Libra INTERNET BANK SA in contul HEY TRAVEL SRL in baza unei facturi proforma emisa de noi. Nu trebuie de cat sa ne contactati si va vom trimite proforma.

2.) Prin virament bancar clasic.

3.) Prin depunere directa de numerar la ghiseele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmarii platii prin email.

Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. Nu achitati nimic inainte de a vorbi cu noi si a va confirma disponibilitatea locurilor.

Grup minim: 35 persoane.
Tarife copii:
Copiii pana la 12 ani achita 70% din tarif
Acte necesare: carte de identitate.
Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turisti: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiaza de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Pretul excursiei include:  – Transport cu autocar clasificat; – Ghid national de turism atestat.

Pretul nu include:  – Cheltuieli personale, asigurare medicala, mese etc; – Alte taxe de vizitare – tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

 

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI conform legilor turismului:
a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii
b) 100 % din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare.
c) 100 % din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere :Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/Martisor / Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100 % din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este intors de la granite Romaniei de catre politia de frontiera. din motive ce nu tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei).
f) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul in care plata pentru servicii turistice interne a fost partial sau integral cu vouchere de vacanta.
g) 100% pentru biletele de avion.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii integrale a excursiei. 

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii