Excursie de O ZI la plaja Samskara

Plaja Samskara , Romania

Excursie de O ZI la plaja Samskara

Durata:  1 Zi
Preț de la:    97,00lei
Dată:
11.05.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  49/49
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 11 mai , 2024 - sâm 11 mai , 2024

Descrierea programului:

Excursie de O ZI la plaja Samskara

Excursie de O ZI la plaja Samskara. La ora 08:00 ne întâlnim la locul de plecare din București, unde nu așteaptă însoțitorul de grup și Autocarul HeyTravel. Mergem cu mic, cu mare sa facem plaja si sa ne distram la plaja Samskara pe o insula mica amenajata la Dunăre.

Descrierea locației

Bucurându-se de vedere la brațul Borcea al Dunării, Samskara-Beach oferă cazare cu un bar în Călărași. Proprietatea este accesibilă cu catamaranul. Există locuri de parcare pe insulă. Oaspeții campingului pot savura un mic dejun continental. Oaspeții care doresc să descopere zona se pot plimba cu bicicleta în apropiere. Amara se află la 48 km de Samskara-Beach, iar Silistra este la 9 km.   Cuplurile apreciază în mod deosebit această locație. Acolo se poate si manca fiindca exista unități de alimentație publica integrate in locație. Dar daca nu doriți sa mâncați la restaurante si terase puteți sa va aduceți mâncare cu dumneavoastră însă este posibil sa nu ne lase sa intram cu mâncare in interior. Este o plaja privata.

Alte informații utile:

Ghidul este suveran pe toată durata excursiei. Turiștii au obligația să stea în grup și să se conformeze indicațiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmează indicației ghidului, se îndepărtează de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi așteptat, iar turistul în cauză este unic răspunzător de eventualele consecințe ale acțiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turiști: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiază de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Prețul excursiei include:

– Transport cu autocar clasificat;

– Ghid Național de turism atestat.

Prețul nu include: 

– Cheltuieli personale, mese etc;

– Alte taxe de vizitare

– tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii.

Modalități de plată pentru “Excursie de O ZI la plaja Samskara”

Exista 3 modalități de plata pentru excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) PLATA ONLINE

Cel mai simplu mod de plata pentru o excursie de 1 zi este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare. Înainte de a face o plata sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin plata securizata pe site-ul procesatorului de plati Netopia si serverele Netopia.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu vi se va percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzacții online. Procesarea datelor de card se face prin serverele Netopia.  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele HEY TRAVEL.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veti primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


2.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL Nr cont:  RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veți primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


3.) DEPUNERE LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.) Va vom trimite o factura proforma cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.) Cu factura proforma primita de la noi va prezentați la ghișeul băncii. După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi.

Pasul 3.) Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel va vom trimite un email de confirmare  a pachetului turistic achiziționat împreună cu factura fiscala Hey Travel.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.

Puteti sa vizionați si celelalte excursii de o zi  de pe site, poate gasiti o excursie care sa va placa la fel de mult.

Iar aici puteți sa va înscrieți in grupul nostru de Facebook: Excursii de o zi cu plecare din București prin Agenția de turism HEY TRAVEL

Locuri pe care le vei vedea:

Plaja Samskara este o plajă privată situată pe malul brațului Borcea al Dunării, în apropierea orașului Călărași. Plaja este cunoscută pentru nisipurile sale fine, apa limpede și atmosfera relaxantă. Plaja oferă o varietate de facilități, inclusiv: Sezlonguri și umbrele Bar și restaurant Cabine de schimb Dușuri De asemenea, există un traseu de drumeții care duce prin pădurea din apropiere. Plaja Samskara este o destinație populară pentru familii, cupluri și grupuri de prieteni. Este un loc minunat pentru a vă relaxa și a vă bucura de natură.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Plaja Samskara

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Facem fotografii faine
 • Plimbare cu salupa
 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii
 • Pentru ca te plimbi si te relaxezi dupa o saptamana

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii