Cascadele Kartala: o bijuterie a naturii în Bulgaria

Într-o zonă pitorească din Bulgaria, în apropierea orașului Plovdiv, se află Cascadele Kartala. Ele sunt un complex de cascade care este de fapt o destinație populară pentru turiști. Cascadele sunt situate într-o vale înconjurată de păduri și munți.

O salba de cascade 

Cascadele Cartala au o înălțime totală de aproximativ 30 de metri. Ele sunt formate din mai multe cascade. Cea mai mare cascadă din aceasta serie are o înălțime de aproximativ 20 de metri.

Cascadele Kartala sunt o oază de frumusețe naturală. Cascada este situata într-o vale verde, înconjurată de păduri și munți. Apa cascadelor este limpede și rece. Ea cade pe pereții stâncoși.

Cascada Kartala este o destinație populară pentru turiști. Turiștii vin la cascade pentru a admira frumusețea naturală a cascadelor și pentru a se bucura de aerul curat și de peisajul pitoresc.

Istorie

Cascadele Cartala au fost formate de râul Cartala, care curge prin valea în care se află cascadele. Râul Kartala este un râu de munte care își are izvorul în munții Rodopi.

Cascadele Kartala Veliko au fost cunoscute de oameni încă din cele mai vechi timpuri. În trecut, cascadele erau folosite ca sursă de apă potabilă pentru localnici.

Frumusețe naturală

Cascada Kartala este o oază de frumusețe naturală. Cascadele sunt situate într-o vale verde, înconjurată de păduri și munți. Apa cascadelor este limpede și rece și se aruncă în jos pe pereții stâncoși si ofera un peisaj idilic, ideal pentru a-ti petrece aici o zi de vacanta cu prietenii.

Cascada Kartala este de fapt formata din mai multe cascade, fiecare cascade având propria sa frumusețe unică.

Turism

Cascadele Kartala sunt o destinație populară pentru turiști. Cascadele sunt deschise publicului vizitator și pot fi vizitate cu un ghid.

Turiștii vin la cascade pentru a admira frumusețea lor naturală. In preajma cascadelor foarte mulți turiști se bucura de aerul curat si ionizat de munte precum și de peisajul pitoresc.

Cascadele Kartala sunt o bijuterie a naturii în Bulgaria. Cascadele sunt o destinație populară pentru turiști, care vin să vadă frumusețea naturală a cascadelor și să se bucure de aerul curat și de peisajul pitoresc.

Recomandări

Pentru a ajunge la cascada, se poate merge cu mașina sau cu autobuzul. Cascada este situată la aproximativ 10 kilometri de orașul Plovdiv.

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Cascada Kartala este în timpul primăverii sau toamnei, când vremea este mai plăcută.

Pachete turistice la cascada

Există o serie de agenții de turism care oferă pachete turistice care includ vizita la acest obiectiv turistic. Aceste pachete includ, de obicei, transportul, ghidul și in unele excursii chiar si masa de pranz.

Va invitam sa vizionați colecția noastră de excursii de o zi aici.

Puteți sa va alăturați grupului nostru de Facebook aici