Excursie de 1 zi la Braila si Lacul Sarat. Vizite la manastiri, cherhanale si o plimbare pe faleza Brailei

de la

195,00 lei

Excursie de 1 zi la Braila si Lacul Sarat. Vizite la manastiri, cherhanale si o plimbare pe faleza Brailei

de la

195,00 lei

Excursie de 1 zi la Braila si Lacul Sarat. Vizite la manastiri, cherhanale si o plimbare pe faleza Brailei

Dată:
20.07.2024
Durata:  1 Zi
Preț de la:    195,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  0/0
Vezi mai mult
sâm 20 iul. , 2024 - sâm 20 iul. , 2024

Descrierea programului:

Plecare Sambata ora 06:30 din Bucuresti  de la locul de plecare de la Academia Militara (adresa: Piata Eroilor la monumentul Eroilor ) , pe ruta: BUCURESTI – SLOBOZIA – TANDAREI – BRAILA si RETUR

Ce vom putea vedea in aceasta excursie:

 • Podul nou de la Braila. Vom traversa Dunarea dus intors pe noul pod.
 • Manastirea Lacul Sarat – Este cea mai noua manastire din judetul Brăila, construita in 1996. Biserica manastirii este realizata din lemn, in stil maramuresean, cu o turla-clopotnita, care se ridica pana la inaltimea de 24 metri. Mănăstirea Lacu Sărat, ce poartă hramul Sf. Pantelimon, a luat fiinţă în anul 1996, când Înaltpreasfinţitul Casian Crăciun, arhiepiscopul Dunării de Jos a aşezat aici prima piatră de temelie. Trei ani mai târziu, lăcaşul de cult a fost gata, moment marcat cu sfinţirea bisericii şi binecuvântarea corpului de chilii al mănăstirii. „Hramul mănăstirii este SF. Pantelimon, doctor fără de arginţi, o completare a tămăduirii pe care medicii o dau în această staţiune vestită prin nămolul şi apa sărată vindecătoare. Sf. Pantelimon este cel care dă tămăduirea sufletească celor care caută tămăduirea trupească”, a transmis maica stareţă Pantelimona.
 • Biserica Greacă din Brăila, are hramul Buna Vestire, o bijuterie arhitecturala a fost ridicată în anii 1862-1872 cu sprijinul financiar al comunității grecilor din orașul de pe Dunăre. Are dimensiuni foarte mari, 43,40 m lungime si 21,50 m lățime, fiind ridicată după planurile arhitectului Avraam Ioanidis din Brusa. A fost construită la iniţiativa comunitatii grecesti care a cerut si primit de la domnitorul Alexandru Ioan Cuza, in 1863, aprobarea de a ridica din fonduri proprii o biserica. Arhitectul bisericii a reusit sa creeze o constructie unica si deosebita cu meşteri italieni, un lacaş în care domina elemente antice elene, gotice şi renascentiste, intr-o combinatie omogena a stilului neoclassic.
 • FALEZA DUNARII  de la Braila. Vom admira de pe faleza orasul dunarean al muzicii si al artelor (Braila), fantana cinetica, salciile batrane la umbra carora se insira numeroase banci, vasele de tot felul ancorate la chei.
 • Vom lua masa de pranz OPTIONAL  la CHERHANAUA PESTELE DUNARII testata de noi sau daca doriti la oricare alta terasa de pe faleza Dunarii. MASA DE PRANZ NU ESTE INCLUSA IN COSTUL EXCURSIEI.
 • Biserica Sf Arhanghel Mihail si Gavril – Este cel mai vechi locas de cult ortodox din orasul de pe malul Dunarii. Un lucru uimitor este ca aici se afla singura moschee din Romania care a fost transformata in biserica ortodoxa, fiind si printre singurele locasuri care nu au turla.
 • Centrul cultural Nicapetre – Cladirea care gazduieste in prezent Centrul se numara printre casele istorice cu un trecut strans legat de istoria orașului. Monumentul de arhitectura moderna, in stil eclectic a fost folosit inital ca locuinta si sediu de firma de catre unul dintre cei mai bogati oameni din Brăila.
 • Intoarcere spre Bucuresti.
Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Masa de revelion

Activități

 • Facem fotografii faine
 • Mancam peste
 • Pelerinaj religios
 • Plimbare cu salupa
 • Program Seniori 50+
 • Socializam si povestim

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Recenzii