O zi in Bulgaria la: Cascada Kaya Bunar, vizita la Veliko Tarnovo si Arbanasi

de la

195,00 lei

O zi in Bulgaria la: Cascada Kaya Bunar, vizita la Veliko Tarnovo si Arbanasi

de la

195,00 lei
Cascada Kaya Bunar , Bulgaria

O zi in Bulgaria la: Cascada Kaya Bunar, vizita la Veliko Tarnovo si Arbanasi

Dată nestabilită!
Durata:  1 Zi
Preț de la:    195,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  43/48
Vezi mai mult

Acest program turistic urmează sa fie relansat

Descrierea programului:

O zi la Cascada Kaya Bunar si Veliko Tarnovo

Te invitam intr-o excursie de 1 zi la Cascada Kaya Bunar (Hotnitsa), Veliko Tarnovo si biserica Sfantul Nicolae din Arbanasi Cu noi te vei bucura de o plimbare frumoasa in care vei putea face multe  fotografii, unde vei  socializa si in care vom ajunge la Cascada Kaya Bunar (Hotnitsa). Dupa acesti prim obiectiv turistic autocarul se va indrepta catre orasul Veliko Tarnovo. Aici ne vom plimba prin orasul vechi si vom face un tur pietonal pe stradutele superbe din Veliko, vom merge sa servim masa si apoi vom urca din nou in autocar si vom ajunge la biserica Sfantul Nicolae facatorul de minuni din Arbanasi.

Plecarea se va face la ora 6:00 si va rugam sa va prezentați la autocar începând cu ora 5:45 Sosirea la București se va face seara in funcție de trafic, condiții meteo  si de vama. Organizarea grupului împreună cu reprezentanții agenției de turism.

Descrierea programului

 1. Prima data o sa mergem sa vizitam Kaya Bunar (Hotnitsa) unde o sa stam la un picnic in fata cascadei si o sa facem o gramada de fotografii. Dupa ce ne-am relaxat si am respirat aerul prospat din zona ne vom urca in autocar si vom pleca spre orasul tarilor: Veliko Tarnovo. 
 2.  Apoi o sa ne oprim in orasul VELIKO TARNOVO  si ne vom plimba la pas pe stradutele lui pitoresti si pline de lucruri frumoase faurite cu drag de catre  mestesugarii trecutului. Veliko Tarnovo este o asezare medievala din Bulgaria foarte des vizitata de catre turisti si totodata este o fosta capitala a ȚaratuluiValaho-Bulgar. Orasul Veliko este supranumit “Orasul Țarilor”.  Veliko Tarnovo are stradute inguste si intortocheate si o gramada de magazine de suveniruri care te intampina la tot pasul. Casutele sunt asezate pe stradute care urca pe dealuri si stanci si mai sus decat toate strajuieste Cetatea Tsaravets devenita faimoasa. Pe drum putem descoperi magazine de antichitati si tot felul de alte magazine cu produse autohtone, restaurante si cafenele si intreg orasul arata
 3. ca un adevarat muzeu in aer liber.
 4. ARBANASI este un satuc foarte mic si traditional bulgaresc cu un stil arhitectural specific perioadei renasterii bulgare din Secolul XVII – XVIII. El este amplasat pe un platou de unde puteti vedea imagini spectaculoase spre o panorama desavarsita a orasului Veliko Tarnovo situat in imediata lui apropiere la aproximativ 4 km. Vom vedea foarte multe case din piatra specifice acestui loc si care reprezinta o mostenire culturala si un obiectiv turistic important. In plus pe langa case vom vedea biserici si manastiri care s-au pastrat destul de bine si pana in zilele nostre si care au valoare arhitecturala si turistica deosebita.

Grup minim 40 de persoane! În cazul nerealizării numărului minim de participanți menționat pentru autocar mare, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la altă excursie;

Agentia HEY TRAVEL si compania HEY TRAVEL SRL  nu răspund în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Conform legislației în vigoare, minorii cetățeni români pot călători în străinătate numai însoțiți de o persoană fizică majoră, cu acordul părinților ori al reprezentanților legali. Cetățeanul minor român trebuie să fie titular al unui document de călătorie individual (pașaport sau carte de identitate/carte de identitate electronică) și poate fi însoțit de:

 • ambii părinți;
 • doar de unul dintre părinți care prezintă o declarație a celuilalt părinte din care rezultă acordul acestuia cu privire la efectuarea de călătorii în străinătate, pentru o perioadă care să nu depăşească 3 ani de la data întocmirii acesteia, sau, după caz, face dovada decesului celuilalt părinte;
 • doar de unul dintre părinți, dacă părintele însoţitor face dovada faptului ca minorul i-a fost încredinţat prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă;
 • altă persoană fizică majoră, numai dacă persoana însoţitoare prezintă certificatul de cazier judiciar şi o declarație a ambilor părinţi sau a părintelui căruia minorul i-a fost încredinţat (prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă şi irevocabilă), a părintelui supravieţuitor ori a reprezentantului său legal, pentru o perioadă care să nu depăşească 3 ani de la data întocmirii acesteia.

Alte informații:   

 •   Tarifele de intrare la obiectivele turistice din Bulgaria se achită în moneda națională-LEVA și se pot modifica de către autoritățile locale;
 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;

Conditii generale de călătorie 

Există posibilitatea servirii mesei în zona vizitată (Veliko Târnovo), în cadrul unităților de alimentație publică (restaurante, terase etc.), în condițiile încadrării în timpul liber acordat turiștilor. Cine nu dorește să servească masa în această formă, poate alege alte modalități, inclusiv alimente luate de acasă.  

IMPORTANT:

1. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 0 – 13,99 ani, este necesar ca minorul sã aibã paşaport valabil minim 6 luni înainte de data excursiei; dacã minorul este însoţit numai de cãtre un pãrinte, acesta trebuie sã aibã procurã notarialã din partea celuilalt pãrinte, chiar dacã pãrinţii sunt divorţaţi; în cazul în care celãlalt pãrinte este decedat, însoţitorul minorului trebuie sã fie în posesia certificatului de deces (còpie şi original).

2. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 14,00 – 17,99 ani, este necesarã carte de identitate; dacã minorul este însoţit numai de cãtre un pãrinte, acesta trebuie sã aibã procurã notarialã din partea celuilalt pãrinte, chiar dacã pãrinţii sunt divorţaţi; în cazul în care celãlalt pãrinte este decedat, însoţitorul minorului trebuie sã fie în posesia certificatului de deces (còpie şi original).

3. Pentru turiştii minori cu vârsta cuprinsã între 0 – 17,99 ani, însoţiţi de cãtre o altã persoanã, excepţie pãrinţi, pe lângã actele de mai sus, însoţitorul mai trebuie sã fie în posesia cazierului judiciar (còpie şi original).

4. Ghidul este suveran pe toatã durata excursiei. Turiştii au obligaţia sã stea în grup şi sã se conformeze indicaţiilor ghidului. În situaţia în care un turist nu urmeazã indicaţiie ghidului, se îndepãrteazã de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi aşteptat, iar turistul în cauzã este unic rãspunzãtor de eventualele consecinţe ale acţiunilor sale.

5. Se recomandã achiziţionarea de leva din România, întrucât, cel puţin în vamã, cursul este destul de mare; se câştigã astfel timp preţios. Se poate scoate şi de la bancomate, cursul este, de asemenea, destul de bun.

Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Locuri pe care le vei vedea:

Cascada Hotnitsa (bulg: Хотнишки Водопад) este o cascadă de aproximativ 30m înălțime situată pe cursul râului Bohot, la aproximativ 20km de orașul Veliko Tărnovo, Provincia Veliko Tărnovo, Bulgaria. Cascada și canionul râului Bohot au fost declarate arie protejată în anul 1971. Suprafața ariei protejate este de 8 ha.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Hotnitsa

Arbanasi

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

2Veliko

Întrebări frecvente

Trebuie sa am o incaltaminte speciala?

Nu, nu este nevoie, este suficienta o incaltaminte comoda 

Harta locației

Detaliile rezervării

Mergem la cascada Hotnitsa

Mergem la cascada Hotnitsa

Ajungem la Veliko Tarnovo

Ajungem la Veliko Tarnovo Servim masa la restaurantul Ego

Mergem in satul Arbanasi

Mergem in satul Arbanasi Vizitam satul, stam la terase, etc

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun
 • Petrecere barbeque

Activități

 • Plimbare pe jos
 • Plimbare rurala
 • Tura de oras

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Pentru ca vei cunoaste oameni noi
 • Pentru ca vei socializa
 • Pentru ca vei vizita locuri noi

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Recenzii

5,0
2 reviews
Excelent
100%
Excelent
0%
In medie
0%
Sărac
0%
rău
0%
A fost o zi de poveste
DG , decembrie 2023

Am vizitat locuri frumoase si am cunoscut oameni faini

O cascada superba!
Excursiide1zi , septembrie 2023

O cascada superba iar lacul din fata ei are o culoare de smarald. Merita sa o vizitezi macar o data in viata.