„Gondole la Veneția” 30x 40, replica pe pânză

Prețul inițial a fost: 700,00lei.Prețul curent este: 435,00lei.

Reduceri!

„Gondole la Veneția.” 30 cm x 40 cm.
Ulei pe pânză.
Tehnica folosita: cuțit
Pictura de: Dragos Grijincu
„Gondole la Veneția.” 30 cm x 40 cm. Ulei pe pânza, poate fi realizat la comanda in orice dimensiune. Tehnica folosita este tehnica cuțitului. Culorile folosite sunt culori Rembrandt.

Disponibil pentru precomandă

Descriere

„Gondole la Veneția” 30 cm x 40 cm, replica pe pânză. Pictura in acrilice realizata manual pe suport de pânză pe șasiu de dimensiuni 70×50 cm.
„Gondole la Veneția” 30 cm x 40 cm, replica pe pânză ( la mașina de copiat ) de 70 x 50 cm. Culori Rembrandt.

Tabloul original este pictat in tehnica cuțitului de pictorul Dragos Grijincu. 
Tabloul face parte din colecția “Picturi de vis” pe care o puteți vedea pe site-ul picturidevis.ro

  • Replica după original pe pânza montata pe sașiu de lemn, disponibila la comanda.
  • Neînrămată.

Tabloul original nu este de vânzare. Se pot vinde însă replici pe canvasuri, de diferite dimensiuni, in ulei după acest tablou si care il reproduc perfect. 

Ce este o replica?

  • O replică este o copie exactă a unui original, creată de o mașină sau de o persoană. Replicile pot fi create din diferite materiale, inclusiv ulei, acrilic, acuarelă sau guașă.
  • În cazul replicilor de tablouri realizate de mașini, procesul de creare este automatizat. Mașina de pictat este programată cu informații despre original, inclusiv dimensiunea, compoziția și paleta de culori. Apoi, mașina folosește un set de pensule și culori pentru a crea o copie exactă a originalului.
  • Replicile pot fi o modalitate excelentă de a obține o copie a unui tablou original la un preț mai accesibil. De asemenea, pot fi o modalitate bună de a crea o copie a unui tablou care nu mai este disponibil.

Cu toate acestea, este important să rețineți că replicile nu sunt considerate opere de artă originale. Ele sunt, în schimb, considerate obiecte decorative sau de colecție.

Ce este un canvas?

Un canvas este o suprafață plată, de obicei pătrată sau dreptunghiulară, folosită pentru a picta, desena sau crea alte arte vizuale. Canvasurile sunt de obicei fabricate din pânză, dar pot fi realizate și din alte materiale, cum ar fi hârtie, metal sau plastic.

  • Canvasurile pot fi de diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de scopul pentru care sunt folosite. Pentru pictura, canvasurile sunt de obicei de dimensiuni mari și de grosime medie, pentru a oferi pictorului o suprafață suficient de mare și de rezistentă. Pentru desen, canvasurile pot fi mai mici și de grosime mai mică.
  • Canvasurile pot fi cumpărate gata făcute sau pot fi fabricate manual. Canvasurile gata făcute sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, iar canvasurile fabricate manual pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale artistului.
  • Canvasurile sunt un material versatil care poate fi folosit pentru a crea o varietate de opere de artă. Sunt o alegere populară pentru artiștii începători și avansați, deoarece sunt ușor de utilizat și oferă o suprafață durabilă pentru a crea opere de artă de lungă durată.