„Toamna in pădure” 40 x 50 Ulei pe pânza, replica in ulei

Prețul inițial a fost: 457,00lei.Prețul curent este: 345,00lei.

Reduceri!

„Toamna in pădure”, replica in ulei pe pânza. Dimensiunile tabloului original sunt de 40 x 50 dar replica poate fi comandata si in dimensiuni mai mari.

Descriere

„Toamna in pădure”, replica in ulei pe pânza

„Toamna in pădure” este un tablou in ulei, pictat manual de pictorul Dragos Grijincu.
Tabloul face parte din colecția “Picturi de vis” pe care o puteți vedea pe site-ul picturidevis.ro

Dimensiunile tabloului original sunt de 40 x 50 dar replica poate fi comandata si in dimensiuni mai mari.

Tehnica folosita la tabloul original este pictura in pensula.

Culori folosite: Ulei pe pânza, culori Rembrandt. Tabloul original nu este de vânzare. Se pot vinde replici făcute pe mașini de pictat automate.

Tabloul original nu este de vânzare. Se pot vinde însă replici pe canvasuri, de diferite dimensiuni, in ulei după acest tablou si care il reproduc perfect. 

Ce este o replica?

  • O replică este o copie exactă a unui original, creată de o mașină sau de o persoană. Replicile pot fi create din diferite materiale, inclusiv ulei, acrilic, acuarelă sau guașă.
  • În cazul replicilor de tablouri realizate de mașini, procesul de creare este automatizat. Mașina de pictat este programată cu informații despre original, inclusiv dimensiunea, compoziția și paleta de culori. Apoi, mașina folosește un set de pensule și culori pentru a crea o copie exactă a originalului.
  • Replicile pot fi o modalitate excelentă de a obține o copie a unui tablou original la un preț mai accesibil. De asemenea, pot fi o modalitate bună de a crea o copie a unui tablou care nu mai este disponibil.

Cu toate acestea, este important să rețineți că replicile nu sunt considerate opere de artă originale. Ele sunt, în schimb, considerate obiecte decorative sau de colecție.

Ce este un canvas?

Un canvas este o suprafață plată, de obicei pătrată sau dreptunghiulară, folosită pentru a picta, desena sau crea alte arte vizuale. Canvasurile sunt de obicei fabricate din pânză, dar pot fi realizate și din alte materiale, cum ar fi hârtie, metal sau plastic.

  • Canvasurile pot fi de diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de scopul pentru care sunt folosite. Pentru pictura, canvasurile sunt de obicei de dimensiuni mari și de grosime medie, pentru a oferi pictorului o suprafață suficient de mare și de rezistentă. Pentru desen, canvasurile pot fi mai mici și de grosime mai mică.
  • Canvasurile pot fi cumpărate gata făcute sau pot fi fabricate manual. Canvasurile gata făcute sunt disponibile în diferite dimensiuni și culori, iar canvasurile fabricate manual pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale artistului.
  • Canvasurile sunt un material versatil care poate fi folosit pentru a crea o varietate de opere de artă. Sunt o alegere populară pentru artiștii începători și avansați, deoarece sunt ușor de utilizat și oferă o suprafață durabilă pentru a crea opere de artă de lungă durată.

Înainte de a comanda ceva sunați pentru a va confirma disponibilitatea sau termenele de execuție la orice tablouri de vis dorite de către dumneavoastră. precum si detalii despre modalități si termene de livrare.