Cheile Tătarului

Cheile Tătarului

“Cheile Tătarului” sunt o zonă naturală pitorească situată în Munții Făgăraș din România. “Cheile” înseamnă “canioane” sau

Cheile Tatarului

“defilee” în limba română, iar Cheile Tătarului sunt cunoscute pentru defileele lor adânci, stâncile abrupte și cascadele frumoase. Zona este o destinație populară pentru drumeții și turismul ecologic. Aceasta zona ne oferă o varietate de trasee de drumeții cu grade diferite de dificultate.

Cheile Tătarului sunt o destinație frumoasă și pitorească din România, care oferă o mulțime de oportunități pentru drumeții și excursii în aer liber.  În primul rând, pentru o excursie în Cheile Tătarului, vom avea nevoie de echipament adecvat de drumeție, inclusiv încălțăminte rezistentă, haine confortabile și un rucsac pentru a transporta provizii și apă.

Atracții turistice in zona Cheilor Tătarului

Odată ajunși în Cheile Tătarului, putem explora canionul prin drumeții montane si pe trasee marcate și puteți admira peisajele impresionante, cu cascade, stânci și păduri luxuriante. Un traseu popular este cel care pornește din satul Râușor și merge pe malul râului până la Cascada Tătarului și Cheile Tătarului. Există, de asemenea, o serie de alte trasee mai scurte sau mai lungi, astfel încât puteți alege în funcție de nivelul fiecaruia si de conditia fizica dar și de timpul disponibil.

În plus, puteți lua parte la activități cum ar fi cățărarea, mountain biking-ul sau rafting-ul pe râul Tătar, dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai aventuroase. De asemenea, pot fi explorate și satele și orașele istorice din împrejurimi, cum ar fi Câmpulung Moldovenesc, care are o istorie bogată și o arhitectură frumoasă.

Cheile Tătarului sunt o destinație minunată pentru o excursie de drumeție și pentru a experimenta frumusețea naturală a României. Vă recomandam să vă planificați cu atenție excursia și să fiți pregătiți pentru a face față condițiilor și cerințelor de drumeție.

Alte recomandări:

  • Va invitam sa vizionați si celelalte excursii de o zi aici.
  • Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: “Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVEL”  aici