featured image

Casa Întoarsă din Avrig

Casa Întoarsă din Avrig este situata in județul Sibiu, este o atracție turistică inedită din România.  Casa oferă vizitatorilor o experiență vizuală și senzorială unică pentru copii intr-o o zi de vacanta.  Aceasta este o casă de 200 de metri pătrați, construită la propriu cu susul în jos. De la mobilier, până la obiectele de decor, totul este inversat, creând o experiență vizuală și senzorială inedită.

Casa are o suprafață de 200 de metri pătrați și este împărțită în 9 camere, fiecare cu un design unic. În bucătărie, vizitatorii pot vedea cum cade apa din chiuvetă în sus! 🙂  În baie, apa din cadă se scurge din tavan. În dormitor, patul este suspendat de tavan, iar în sufragerie, televizorul este agățat de perete cu susul în jos.

Casa Întoarsă este o atracție populară atât pentru copii intr-o zi de vacanța, cât și pentru adulți. Este o modalitate distractivă și interesantă de a experimenta o iluzie optică și de a experimenta lumea dintr-o perspectivă diferită.

Informații suplimentare despre Casa Întoarsă din Avrig:

  • Casa a fost construită în 2017 și este situată în Brambura Park, pe Valea Avrigului, la aproximativ 30 de kilometri de Sibiu.
  • Taxa de intrare în casa întoarsă este de 30 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.
  • Casa este deschisă zilnic, între orele 10:00 și 18:00 si reprezintă o alternativa de luat in seama atunci când alegeți sa faceți o excursie de 1 zi.

Casa Întoarsă este o atracție turistică unică în România, care oferă vizitatorilor o experiență inedită și memorabilă.

Vizitatorii au posibilitatea să se plimbe prin casă și să se fotografieze în diferite ipostaze in cadrul acestei excursii de 1 zi si aceste inedite fotografii vor crea iluzia că se află în lumea cu susul în jos.

Reguli pe care trebuie să le respectați atunci când vizitați Casa Întoarsă:

  • Nu sunt permise obiecte ascuțite sau periculoase în interiorul casei.
  • Nu sunt permise alimente sau băuturi în interiorul casei.
  • Nu sunt permise activități care ar putea deteriora casa sau mobilierul.

Dacă respectați aceste reguli, veți putea avea o experiență sigură și plăcută în casa întoarsă.

Va invitam sa vizionați colecția noastră de excursii de o zi aici.

Puteți sa va alăturați grupului nostru de Facebook aici