Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși si Mânăstirea Ciolanu

de la

130,00 lei

Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși si Mânăstirea Ciolanu

de la

130,00 lei
Vulcanii Noroiosi , Romania

Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși si Mânăstirea Ciolanu

Dată:
25.05.2024
Durata:  1 Zi
Preț de la:    130,00lei
Locul de plecare:   Academia Militara
Număr maxim:    49
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult
sâm 25 mai , 2024 - sâm 25 mai , 2024

Descrierea programului:

Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși și Mânăstirea Ciolanu

Va invitam intr-o superba excursie de o zi la  Vulcanii Noroioși și Mânăstirea Ciolanu.  În România, cei mai cunoscuți și mai spectaculoși sunt vulcanii noroioși de la Beciu din Subcarpații Buzăului, dintre Berca și Arbănași. De asemenea, mai există vulcanii noroioși de la Pâclele Mari și Pâclele Mici, care, ca și vegetația specifică asociată lor ( în care se remarcă speciile endemice Nitraria schoberi și Obio verrucifera) sunt componente ale unei rezervă naturale. ) Rezervația Vulcanii Noroioși, locul unde „pământul fierbe”, se întinde pe aproximativ 30 ha între localități buzoiene Scorțoasa și Berca și este formată din 4 zone: La Fierbători, Pâclele Mari, Pâclele Mici și Beciu. Vulcanii noroioși de la Pâclele Mari și Pâclele Mici sunt cunoscuți ca fiind cele mai reprezentative regiuni la nivelul întregii țări, în ceea ce este necesar de hidrocarburi, care aparțin sedimentelor din oligocen, miocen și pliocen.

Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toată durata excursiei. Turiștii au obligația să stea în grup și să se conformeze indicațiilor ghidului. În situația în care un turist nu urmează indicației ghidului, se îndepărtează de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi așteptat, iar turistul în cauză este unic răspunzător de eventualele consecințe ale acțiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turiști: 40 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Acte necesare: carte de identitate.

Prețul excursiei include:  

– Transport cu autocar clasificat;

– Ghid național de turism atestat.

Prețul excursiei nu include:  

– Cheltuieli personale, mese etc;

– Alte taxe de vizitare

– tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: 

Plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării.

Atenție: In cazul excursiilor cu autocare, autocarul nu va putea îmbarca si debarca turiștii doar din locurile de îmbarcare si respectiv debarcare si nu va lua si lăsa turiștii in nicio alta parte pentru intrarea si ieșirea din programul turistic. in cazul părăsirii programului turistic in diferite orase si obiective aceasta se va face doar cu declarația de părăsire a programului turistic de catre turist.

MODALITATI DE PLATA

Exista doar 2 modalități de plata simple si ușoare pentru evenimentele si excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL

Pasul 1.)

Sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea locurilor sau biletelor

Pasul 2.)

După ce va vom confirma disponibilitatea, va vom emite o factura

Pasul 3.)

Achitați factura prin virament din aplicația dvs. bancara.

Pasul 4.)

Sunați la noi pentru a ne anunța ca ați plătit si a va confirma încasarea de la dvs.


2.) DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.)

Sunați la noi. Apoi va vom trimite o factura cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.)

Arătați factura la ghișeul băncii ( fie o printați, fie o arătați pe telefon)

După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi daca plata a intrat in conturile noastre.

Pasul 3.)

Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel SRL va vom trimite o confirmare de incasare a pachetului turistic achiziționat prin agenția de turism Hey Travel.

Observații finale:

*Contractul cu turistul sau cu beneficiarul serviciilor exista pe site si se considera citit si acceptat de catre turist sau beneficiar al serviciilor, conform legislației online.

Vizionați si celelalte excursii de o zi aici.

Grupul nostru de Facebook aici

Locuri pe care le vei vedea:

Vulcanii noroioși sunt o destinație turistică ideală din Romania, perfecta pentru o zi de vacanță si de relaxare

Vulcanii noroioși din România sunt un fenomen natural unic, care atrage vizitatori din întreaga lume. Situați în apropierea orașului Buzău, vulcanii noroioși sunt o destinație ideală pentru o zi de vacanță. Exista doua locuri in Romania unde se găsesc astfel de vulcani, ambele sunt in jurul orașului Buzău.  Vulcanii noroioși de la Pâclele Mari, sunt localizați la aproximativ 20 de kilometri de Buzău. Acest grup este cel mai mare și mai vizitat grup de vulcani noroioși din România. Vulcanii noroioși de la Beciu, care sunt localizați la aproximativ 30 de kilometri de Buzău. Acest grup este mai mic decât grupul de la Pâclele Mari, dar este la fel de interesant de vizitat. O experiență naturală unică Acești vulcani sunt formate din noroi fierbinte, care erup periodic. Acest proces este rezultatul activității geotermale din zonă. Vizitatorii pot vedea și auzi vulcanii erupând, ceea ce este o experiență naturală unică. O oportunitate de învățare Vulcanii care arunca noroi sunt un fenomen natural complex, care este încă în curs de studiu. Vizitatorii pot afla mai multe despre ei de la centrul de informare din zonă. O zonă frumoasă Vulcanii sunt situați într-o zonă pitoresc, cu dealuri, păduri și râuri. Vizitatorii se pot bucura de o plimbare prin zonă și de peisajul uimitor.

Iată câteva sfaturi pentru a vizita vulcanii noroioși:

Cel mai bun moment pentru a vizita este primăvara sau toamna, când vremea este mai blândă. Purtați pantofi confortabili, deoarece va trebui să mergeți pe jos pe o suprafață neregulată. Nu vă apropiați prea mult de craterele vulcanilor deoarece noroiul fierbinte poate fi periculos. Vulcanii sunt o destinație turistică unică, care oferă vizitatorilor o experiență naturală și educativă.

Alte recomandări de excursii si drumeții: 

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Vulcanii Noroioși

Mănăstirea Ciolanu este o mănăstire de călugări creștini ortodocși din județul Buzău, România, localizată pe versantul sudic al dealului Ciolanu, către pârâul Nișcov, în comuna Tisău. În imediata apropiere, pe poienile mănăstirii, este plasată expoziția Taberei de Sculptură în aer liber "Măgura". Dupa traditie, manastirea ar fi fost ctitorita de Doamna Neaga la anul 1590, desi alte izvoare indica drept ctitori, la anul 1568, pe boierii Dumitru Ciolanu din Transilvania, Radu si Dragomir Sorescu din Vernesti.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

2Mânăstirea Ciolanu

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun

Activități

 • Plimbare pe jos
 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Pentru ca te plimbi si te relaxezi dupa o saptamana
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Sorin Cornateanu
Sorin Paul Cornățeanu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului
Dragos Grijincu
Dragos Grijincu - Ghid National de Turism atestat de Ministerul Turismului

Recenzii