Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși si Mânăstirea Ciolanu

Vulcanii Noroiosi , Romania

Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși si Mânăstirea Ciolanu

Durata:  1 Zi
Preț de la:    120,00lei
Dată:
13.04.2024
Număr maxim:    49
Locul de plecare:   Academia Militara
Interval de vârstă :   18-80
Număr de locuri:  44/49
Vezi mai mult
Dată Excursie : sâm 13 apr. , 2024 - sâm 13 apr. , 2024

Descrierea programului:

Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși și Mânăstirea Ciolanu

Va invitam intr-o superba excursie de o zi la  Vulcanii Noroioși și Mânăstirea Ciolanu.  În România, cei mai cunoscuți și mai spectaculoși sunt vulcanii noroioși de la Beciu din Subcarpații Buzăului, dintre Berca și Arbănași. De asemenea, mai există vulcanii noroioși de la Pâclele Mari și Pâclele Mici, care, ca și vegetația specifică asociată lor ( în care se remarcă speciile endemice Nitraria schoberi și Obio verrucifera) sunt componente ale unei rezervă naturale. ) Rezervația Vulcanii Noroioși, locul unde „pământul fierbe”, se întinde pe aproximativ 30 ha între localități buzoiene Scorțoasa și Berca și este formată din 4 zone: La Fierbători, Pâclele Mari, Pâclele Mici și Beciu. Vulcanii noroioși de la Pâclele Mari și Pâclele Mici sunt cunoscuți ca fiind cele mai reprezentative regiuni la nivelul întregii țări, în ceea ce este necesar de hidrocarburi, care aparțin sedimentelor din oligocen, miocen și pliocen.

Alte informatii utile: Ghidul este suveran pe toată durata excursiei. Turiștii au obligația să stea în grup și să se conformeze indicațiilor ghidului. În situația în care un turist nu urmează indicației ghidului, se îndepărtează de grup sau întârzie la orice îmbarcare, acesta nu va fi așteptat, iar turistul în cauză este unic răspunzător de eventualele consecințe ale acțiunilor sale.

 • Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fără a afecta structura programului;
 • Grupul minim de turiști: 35 de persoane.
 • În cazul în care nu se formează grupul minim de turiști, excursia poate fi anulată sau modificată, turiștii având posibilitatea de a opta, ulterior, pentru excursia  inițială sau pentru mutarea la o altă excursie;
 • Copiii cu vârsta  de pana la 12 ani plătesc 70% din tariful excursiei si beneficiază de loc in autocar.
 • Acte necesare: carte de identitate.

Prețul excursiei include:  

– Transport cu autocar clasificat;

– Ghid național de turism atestat.

Prețul excursiei nu include:  

– Cheltuieli personale, mese etc;

– Alte taxe de vizitare

– tarifele au caracter orientativ.

Termeni de plata: 

Plata integrala in termen de 7 zile din momentul efectuării rezervării.

 

Modalități de plată pentru “Excursie de o zi la Vulcanii Noroioși și Mânăstirea Ciolanu”

Exista 3 modalități de plata pentru excursiile organizate de agenția Hey Travel:

1.) PLATA ONLINE

Cel mai simplu mod de plata pentru o excursie de 1 zi este cel online cu cardul direct pe site prin MobilPAY sau Netopia cum se mai numește. Ca sa puteți plăti online nu trebuie neapărat sa va creați un cont. Contul va ajuta însă in viitor ca sa rezervați mult mai ușor.  Daca il creați îl veți putea folosi ori de cate ori doriți sa faceți o rezervare. Înainte de a face o plata sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin plata securizata pe site-ul procesatorului de plati Netopia si serverele Netopia.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu vi se va percepe niciun comision suplimentar pentru aceste tranzacții online. Procesarea datelor de card se face prin serverele Netopia.  Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele HEY TRAVEL.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veti primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


2.) VIRAMENT BANCAR

Prin virament bancar clasic in contul HEY TRAVEL SRL Nr cont:  RO12BREL0002002979410101 deschis la Libra Bank dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

După ce plata dumneavoastră este acceptata, veți primi un email de confirmare a pachetului turistic achiziționat din partea noastră, si va vom trimite factura.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.


3.) DEPUNERE LA GHISEELE BANCII

Prin depunere directa de numerar la ghișeele Libra Bank in contul nostru si trimiterea confirmării plații prin email, dar mai întâi sunați la noi pentru a va confirma disponibilitatea.

Pasul 1.) Va vom trimite o factura proforma cu care va prezentați la orice ghișeu LIBRA BANK

Pasul 2.) Cu factura proforma primita de la noi va prezentați la ghișeul băncii. După ce ați efectuat plata la ghișeul băncii, banca va va emite o chitanță pe care o puteți trimite la noi in copie ca dovada a plătii sau sunați la noi si spuneți ca ați plătit si vom verifica noi.

Pasul 3.) Noi vom verifica plata si după ce se certifica efectuarea plătii in contul Hey Travel va vom trimite un email de confirmare  a pachetului turistic achiziționat împreună cu factura fiscala Hey Travel.

Contractul cu turistul exista pe site si se considera citit si acceptat, conform legislației online.

Puteti sa vizionați si celelalte excursii de o zi  de pe site, poate gasiti o excursie care sa va placa la fel de mult.

Iar aici puteți sa va înscrieți in grupul nostru de Facebook: Excursii de o zi cu plecare din București prin Agenția de turism HEY TRAVEL

Locuri pe care le vei vedea:

Vulcanii noroioși sunt o destinație turistică ideală din Romania, perfecta pentru o zi de vacanță si de relaxare

Vulcanii noroioși din România sunt un fenomen natural unic, care atrage vizitatori din întreaga lume. Situați în apropierea orașului Buzău, vulcanii noroioși sunt o destinație ideală pentru o zi de vacanță. Exista doua locuri in Romania unde se găsesc astfel de vulcani, ambele sunt in jurul orașului Buzău.  Vulcanii noroioși de la Pâclele Mari, sunt localizați la aproximativ 20 de kilometri de Buzău. Acest grup este cel mai mare și mai vizitat grup de vulcani noroioși din România. Vulcanii noroioși de la Beciu, care sunt localizați la aproximativ 30 de kilometri de Buzău. Acest grup este mai mic decât grupul de la Pâclele Mari, dar este la fel de interesant de vizitat. O experiență naturală unică Acești vulcani sunt formate din noroi fierbinte, care erup periodic. Acest proces este rezultatul activității geotermale din zonă. Vizitatorii pot vedea și auzi vulcanii erupând, ceea ce este o experiență naturală unică. O oportunitate de învățare Vulcanii care arunca noroi sunt un fenomen natural complex, care este încă în curs de studiu. Vizitatorii pot afla mai multe despre ei de la centrul de informare din zonă. O zonă frumoasă Vulcanii sunt situați într-o zonă pitoresc, cu dealuri, păduri și râuri. Vizitatorii se pot bucura de o plimbare prin zonă și de peisajul uimitor.

Iată câteva sfaturi pentru a vizita vulcanii noroioși:

Cel mai bun moment pentru a vizita este primăvara sau toamna, când vremea este mai blândă. Purtați pantofi confortabili, deoarece va trebui să mergeți pe jos pe o suprafață neregulată. Nu vă apropiați prea mult de craterele vulcanilor deoarece noroiul fierbinte poate fi periculos. Vulcanii sunt o destinație turistică unică, care oferă vizitatorilor o experiență naturală și educativă.

Alte recomandări de excursii si drumeții: 

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

1Vulcanii Noroioși

Mănăstirea Ciolanu este o mănăstire de călugări creștini ortodocși din județul Buzău, România, localizată pe versantul sudic al dealului Ciolanu, către pârâul Nișcov, în comuna Tisău. În imediata apropiere, pe poienile mănăstirii, este plasată expoziția Taberei de Sculptură în aer liber "Măgura". Dupa traditie, manastirea ar fi fost ctitorita de Doamna Neaga la anul 1590, desi alte izvoare indica drept ctitori, la anul 1568, pe boierii Dumitru Ciolanu din Transilvania, Radu si Dragomir Sorescu din Vernesti.

Alte recomandări din site

Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici. Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: "Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVELaici

2Mânăstirea Ciolanu

Harta locației

Prețul evenimentului include

 • Autocar sau microbuz
 • Ghid național de turism

Prețul evenimentului nu include

 • Asigurare bagaje
 • Asigurare medicală
 • Cazare
 • Intrări la obiective
 • Mese de pranz
 • Mic dejun

Activități

 • Plimbare pe jos
 • Plimbare rurala

De ce sa călătorești cu noi?

 • Pentru ca te vei plimba si relaxa
 • Pentru ca te plimbi si te relaxezi dupa o saptamana
 • Vizitezi locuri deosebite
 • Pentru ca e mai frumos cu prietenii

Aveți întrebări?

Cunoaste-ti ghidul

Sorin Cornateanu
Sorin Paul Cornateanu - ghid national de turism
Dragos Grijincu
Dragos Grijincu ghid national de turism

Recenzii