Excursii de o zi la Veliko Tarnovo cu Hey Travel

Dacă doriți să faceți  excursii de o zi la Veliko Tarnovo cu Hey Travel, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă bucura la maximum de experiență:

Dimineațile din excursiile de o zi la Veliko Tarnovo:

  • Vizitați cetatea medievală Tsarevets, una dintre principalele atracții turistice ale orașului. Cetatea a fost capitala celei de-a doua imperii bulgare și este situată pe un deal înalt, oferind o priveliște impresionantă asupra orașului și împrejurimilor. În interiorul cetății, puteți vizita ruinele palatului regal, biserica și turnul de veghe.
  • Apoi, mergeți la Biserica Sfânta Maria, o biserică ortodoxă situată în apropierea cetății Tsarevets. Aceasta datează din secolul al XIII-lea și este una dintre cele mai bine conservate biserici medievale din Bulgaria.

După-amiaza in orasul Veliko Tarnovo:

  • Explorați cartierul vechi al orașului, Samovodska Charshia. Aici veți găsi ateliere de meșteșugari tradiționali, magazine și restaurante. Este un loc minunat pentru a cumpăra suveniruri sau pentru a savura o masă tradițională bulgărească.
  • Faceti o plimbare pe strada gr GURKO aflata chiar in apropierea raului Yantra si unde veti regasi frumusetea asezarilor traditionale bulgare de acum cateva secole. Sunt o gramada de case traditionale bulgare bine conservate si restaurate printre care va puteti plimba si unde puteti sa faceti fotografii grozave.
  • În final, vizitați Muzeul Național al Istoriei, care se află într-un palat neoclasic din secolul al XIX-lea. Muzeul expune o colecție impresionantă de obiecte istorice și arheologice din Veliko Tarnovo și din întreaga regiune.

În timpul zilei, puteți lua și o pauză pentru a admira priveliștea spectaculoasă a râului Yantra, care trece prin mijlocul orașului. Puteți face și o plimbare în Parcul Natural Rusenski Lom, situat la câțiva kilometri distanță de Veliko Tarnovo si Arbanasi.

În concluzie, astfel de  excursii  de o zi la Veliko Tarnovo  cu Hey Travel  sunt niste experiente minunate si educative.  Aceste excursii vă vor permite să descoperiți istoria și cultura acestor orase oraș bulgăresti impresionante.

Nu uitati sa va rezervati din timp excursii prin agentia de turism  Hey Travel