Ferma de midii de la Dalboka

Ferma de midii de la Dalboka

În nordul Dobrogei, în una dintre cele mai curate regiuni de pe litoralul bulgăresc, în frumosul golf Kaliakra, se află ferma de midii Dalboka. Aici se cresc midii ecologice din Marea Neagră, cunoscute atât pentru calitățile lor delicioase, cât și pentru ingredientele lor benefice.

Despre scoici si alte fructe de mare

Din antichitate, scoicile sunt o mâncare preferată și sănătoasă! Încă acum 2000 de ani, romanii le-au inclus în meniul lor. De atunci până în zilele noastre, consumul de scoici crește datorită mâncărurilor care se pot găti din carnea lor nutritivă. Scoicile sunt un „bioindicator” natural pentru puritatea apei în care trăiesc – ele cresc numai în ape curate!

Amplasarea restaurantului Dalboka 

Restaurantul fermei de midii de la Dalboka este situat pe malul mării, deasupra golfului, în spatele fermei.  Acest restaurant oferă un meniu bogat cu specialități din scoici proaspete crescute la ferma lor, precum și specialități din darurile mării. Meniul bogat și gustos al restaurantului satisface și clientul cu dorința cea mai pretențioasă intr-o zi de vacanta superba. În afară de specialitățile din scoici, meniul include și delicatese alese din pește, salate proaspete, precum și mâncăruri din carne de porc și de pui pregătite gustos.

Aici puteți să vă bucurați de o vedere minunată, ascultând șoptirea valurilor și să vă scufundați într-o atmosferă extraordinară. După cina abundentă, vă puteți caza pentru odihnă și relaxare la Hotel Acre.

Hotelul Acre este situat în satul Bălgarevo, care se află în împrejurimile regiunii Dalboka, în direcția spre cap Kaliakra.

Localizarea fermei de midii de la Dalboka

Ferma de midii Dalboka este situată în satul Dalboka, la aproximativ 40 de kilometri de Varna, în regiunea Dobrogea de Nord, Bulgaria.

Program de funcționare pentru ferma de midii de la Dalboka

Ferma de midii Dalboka este deschisă zilnic, de la 10:00 la 22:00. Restaurantul este deschis de la 12:00 la 22:00.

vedeti aici o excursie de o zi:

Excursie 1 zi la Cap Caliacra, ferma de midii Dalboka, Bulgaria

 

Preturi din vara 2023 

Meniu la restaurantul Dalboka

Midii la grătar – 10 leva
Midii în sos de vin alb – 12 leva
Midii în sos de roșii – 11 leva
Midii cu legume – 13 leva
Midii cu orez – 14 leva
Pește la grătar – 15 leva
Pește în sos de vin alb – 17 leva
Pește în sos de roșii – 16 leva
Pește cu legume – 18 leva
Salate – 5-10 leva
Carne la grătar – 12-18 leva
Carne în sos – 14-20 leva
Deserturi – 3-5 leva
Meniu bar

Bere – 2-3 leva
Vin – 3-5 leva
Cocktailuri – 5-8 leva

Alte recomandări din site

  • Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici.
  • Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: “Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVEL”  aici