Spre Canionul 7 Scari

Spre canionul șapte scări
Spre canionul șapte scări

Canionul 7 Scări este o atracție turistică populară situată în Munții Piatra Mare din județul Brașov, România. Acesta este un canion natural cu o lungime de aproximativ 1,2 km, care este străbătut de un râu cu numeroase cascade și cascade mici, formând un peisaj spectaculos. Numele “7 Scări” provine de la cele 7 trepte (scări) de lemn și metal care sunt construite pe parcursul canionului pentru a ajuta vizitatorii să urce și să coboare pe stâncile abrupte. Canionul este înconjurat de păduri dense și este locul perfect pentru o plimbare scurtă dar intensă prin natura sălbatică.

Pe parcursul traseului prin canion, turiștii pot admira frumusețea peisajului natural, cu cascade și piscine naturale cristaline. De asemenea, există și câteva puncte de observație de unde se pot admira priveliști impresionante asupra Munților Piatra Mare și a văii din jur. Canionul 7 Scări este deschis publicului și poate fi vizitat pe parcursul întregului an, cu excepția perioadei de iarnă când accesul este restricționat din cauza condițiilor meteorologice dificile. Există o taxă de intrare pentru a vizita canionul și vizitatorii trebuie să urmeze regulile de protecție a mediului, pentru a păstra acest peisaj natural intact și curat.  Canionul 7 Scări este o atracție turistică deosebită, cu un peisaj spectaculos și o experiență plină de adrenalină. Dacă sunteți în căutarea unei aventuri în natură, vă recomand să vizitați acest canion frumos și să descoperiți frumusețea Munților Piatra Mare.

  • Va recomandam sa vizionați si secțiunea de excursii de o zi excursii de o zi aici.
  • Va așteptăm sa va înscrieți si in grupul nostru de Facebook: “Excursii de o zi, plecare din București cu Agenția de turism HEY TRAVEL”  aici